welkom bij Work 4 Art

Work 4 Art levert betaalbare, hedendaagse kunst. Kunst voor boven de bank, voor uw bedrijf of waar u dat wilt. Kunst is emotie en uw emotie is onze kunst. Of u nu kiest voor kleurrijke ingelijste kunstdrukken, zeefdrukken of expressieve, originele schilderijen, er is een ruime keuze in verrassend lage prijsklassen. Online te bestellen of te kopen bij ons eigen netwerk van eigentijdse life-style en woonwinkels door heel Nederland.

Work 4 Art adviseert bovendien bedrijven bij de inrichting op het gebied van vormgeving en kunst. Vakkundige en ervaren stylisten vertalen vrijblijvend alle wensen en eisen binnen het door u gewenste budget en staan u desgewenst ook terzijde in het zoeken naar de juiste kunstzinnige en functionele relatiegeschenken.

Bekijk onze collectie en zoek in de diverse categorieen naar een mooi en aansprekend kunstwerk. Voor informatie over een van onze verkooppunten bij u in de buurt, mail info@work4art.nl of bestel direct online. Wij wensen u veel kijk- en koopplezier.

Retailers zijn voor ons onmisbare partners. Bent u geïnteresseerd in de verkoop van onze collectie, kijk op retailers en maak vrijblijvend een afspraak.